Palvelut

Projektin johto

Rakennusprojektin johtamisessa varmistetaan aikataululliset, tekniset ja kustannukselliset tavoitteet. Kokenut projektin johto pitää langat käsissä ja osaa myös reagoida nopeasti muuttuviin tilanteisiin. Projektivastaava on tavoitettavissa koko projektin ajan ja häneltä voit kysyä sinua askarruttavista asioista. Toimimme koko projektin ajan asiakaslähtöisesti, sinun toiveitasi kuunnellen.

Suunnittelu

Ammattitaitoinen suunnittelija suunnittelee talosi toiveidesi mukaan. Teemme suunnitelman yhdessä, sinun toiveitasi huomioiden. Rakentamisen kustannukset määritellään pitkälti jo suunnitteluvaiheessa. Hyvällä suunnittelulla pystymme varmistamaan, että rakentamisen kokonaiskustannukset pysyvät lähellä asettamaasi kokonaisbudjettia.

Materiaalien hankinta

Kun ammattilainen hoitaa materiaalien tilaukset, niin paikan päällä on oikeat tuotteet oikeaan aikaan ja niitä on juuri oikea määrä. Tarkkaan aikataulutetun projektin menestyksen avaimia ovat tuotteiden ja materiaalien sujuva saatavuus. Toimivat toimitusketjut takaavat joustavuuden koko projektin ajan.

Rakentaminen

Rakennusliike Feimin ammattilaisista koostuva kokenut tiimi tekee erinomaista jälkeä. Rakennamme sinun taloasi kuin rakentaisimme omaamme.