Tuotteet

Asuinrakennukset

Onko sinun unelmiesi koti terveellinen ja ekologinen hirsitalo?  Kotimaisesta luonnonmateriaalista tehty hirsitalo on hengittävä ja kestävä valinta. Hirsirakentaminen on tänä päivänä modernia rakentamista monipuolisilla vaihtoehdoilla. Rakennamme taloja aina asiakkaiden tarpeisiin ja huomioimme yksilölliset toiveet. Meillä on työn alla aina vain rajattu määrä kohteita, joten voimme keskittyä juuri sinun kotiisi. Voimme toimittaa talon harjakorkeuteen rakennettuna tai täysin valmiina avaimet käteen -periaatteella. Molemmissa ratkaisuissa räätälöimme paketin toiveidesi mukaan. 

Vapaa-ajan asunnot

Hirsirakentaminen soveltuu erinomaisesti vapaa-ajan asumiseen. Rakennukset sulautuvat ympäröivään luontoon niin materiaalien kuin ulkonäön suhteen. Hirsi kestää hyvin lämpötilojen ja ilmankosteuden vaihtelut. Vapaa-ajan asunnon toimivuus ja muunneltavuus on tärkeää viihtyvyyden kannalta. Tehdään yhdessä vapaa-ajastasi huoletonta, rakennetaan asunto, joka palvelee sinua pitkään.

Muut rakennukset

Saunat, autotallit, vierasmajat ja muut lisärakennukset suunnitellaan muihin rakennuksiin ja ympäröivään alueeseen sopivaksi. Viihtyisä, käytännöllinen kokonaisuus parantaa elämisen laatua.